Witte schoenen, passen die bij elke outfit?

Witte sneakers of witte tennisschoenen zijn al lang niet meer weg te denken uit de outfits van veel mannen. Velen beschouwen ze als stedelijke stijlklassiekers, omdat ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook perfect voor casual of formele uitstapjes. Wij suggereren wat te mixen en matchen met witte schoenen en welke combinaties te vermijden!

Passen witte schoenen echt overal bij?

Niemand is verbaasd over de combinatie van een elegant overhemd, jasje of broek met witte sportschoenen. Niet te vergeten de zwarte look, onderbroken door contrasterende schoenen.

Maar zijn witte sneakers echt met alles te combineren? Veel hangt af van de snit van de schoen en of hij helemaal wit is, zonder extra versieringen in andere kleuren of een opvallend logo. De versieringen op deze schoenen kunnen afbreuk doen aan hun elegantie, zodat ze niet goed zullen passen bij sobere, formele outfits.
Witte schoenen en… – wat te vermijden

Bij het plannen van een trendy outfit is het de moeite waard te overwegen welke materialen je met elkaar gaat combineren. Witte schoenen gaan niet goed samen met zware materialen zoals ribfluweel, dikke wol of tweed, vooral als ze licht of sportief zijn.

Als u witte schoenen zoekt voor bij een casual trainingspak, een iets elegantere chino of, in de zomer, bij een denim short, kies dan voor volledig witte modellen, die ook een witte zool hebben en natuurlijk witte veters.

Welke broek past bij witte schoenen?

Als je sportief bent, passen witte schoenen perfect bij een grijze joggingbroek en een wit sweatshirt. Ze zien er even goed uit met een slobberbroek en een effen t-shirt. En vergeet uw gewone jeans niet, die u tot boven de enkel kunt oprollen voor een stijlvol accent.

Voor een elegantere look combineer je witte sneakers met beige, grijze of pastelkleurige chino’s en een poloshirt of een chic overhemd met jasje. Een goed idee is om voor een totaal look te gaan – witte broek, wit overhemd en witte schoenen, vooral omdat wit dit jaar weer in de mode is!

Sokken met witte schoenen

Voor sommigen een onbelangrijk garderobe-item, voor anderen een aanvulling op hun outfit of een manier om hun karakter en persoonlijkheid te tonen, vooral wanneer gedessineerde sokken het enige opvallende punt van de outfit zijn. Maar hoe zit het met witte schoenen, waar de sokken perfect in passen? Nogmaals, het hangt allemaal af van de algemene stijl van de outfit en de stijl ervan. Voor een formelere outfit is het de moeite waard om voetsokken te hebben die onopgemerkt blijven. Als de stijl echter casual is of gewoonweg gewoon, werken lange, kleurrijke sokken ook perfect.

Op hebben we alles wat je nodig hebt.

Nieuwste blogs