Taarttopper Shop voor gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde cadeaus laat je maken door Taarttopper Shop. Bij ons draait het namelijk om het creëren van toffe en unieke items. Een op maat gemaakt  cadeau is ontzettende leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Iets echt persoonlijks, dat helemaal bij je past. Taarttopper Shop is er dan ook voor jou. We denken met je mee en maken met de hand de mooiste gepersonaliseerde cadeaus. Wil je een uniek gepersonaliseerd cadeau geven? Denk dan bijvoorbeeld aan geboorteposter hout inclusief de naam van de kersverse baby.  

Of een baby geboorteposter. Gepersonaliseerde cadeaus zijn speciaal voor iemand op maat gemaakt. Je kan bij Taarttopper Shop terecht voor diverse unieke cadeaus voorzien van naam of tekst. Zoals onze toffe houten kaarten, leuke kerstballen om de memorabele momenten van jaar te vieren onze gepersonaliseerde taarttopper bruiloft, verjaardags taarttoppers of een bruidstaart topper hout. Wij ontwerpen en maken voor iedere gelegenheid originele cadeaus. Daarnaast zijn we altijd bezig met creaties van nieuwe designs.

Geboorteposter voor nu en later de mooiste herinnering

De geboorteposters van Taarttopper Shop zijn in iedere babykamer een unieke eyecatcher. Met onze originele posters die worden gebrand in écht hout heb je voor altijd een aandenken aan de babytijd van je pasgeboren kindje. Een origineel baby cadeau met naam is een mooie herinnering.

Ook zijn onze geboorteposters zijn natuurlijk heel leuk om te geven als gepersonaliseerd kraamcadeau aan je vrienden of familie wanneer ze een baby hebben gekregen. Met meer dan 10 verschillende designs zit er vast en zeker een ontwerp bij dat bij je past.

Mocht je totaal iets anders willen, dan werken we graag aan een compleet nieuwe ontwerp op basis van bijvoorbeeld een geboortekaartje. Wil je meer weten over onze gepersonaliseerde cadeaus, zoals baby cadeau met naam? Neem gerust contact met Taarttopper Shop op voor het creëren van een origineel baby cadeau met naam.

Nieuwste blogs